Ducit Innovation AB, Tel 0733–16 96 08, petra.ahl@ducitinnovation.se

Om Ducit Innovation

Ducit Innovation startades 2016 och ägs och drivs av Petra Åhl, civilingenjör från Luleå Tekniska Universitet som efter 20 år av studier och arbete söderut vänt hem till rötterna i vackra Gällivare. Hennes erfarenheter och kompetens inom projekt- och innovationsledning kommer från olika ledande befattningar inom medicinteknik-, läkemedels- och gruvbranschen.

Konsult

Petra ÅhlPetra Åhl
Jag älskar att lösa problem och jag älskar alla sorter idéer. Jag vet också om att för att idéerna ska hålla länge, så måste resan från idé till förverkligande baseras på ett starkt varför, en intention kombinerat med faktabaserade beslut. Min styrka är att se det enkla i det komplexa och därmed hitta vägen framåt och jag kan visa den vägen genom ord och bild. Jag tror på människors kraft och på samarbete.

Jag hämtar min egen kraft från mina närmastes skratt, från den vilda naturen och från att dela med mig i kreativa möten med människor. Jag följer mitt eget hjärtas stig och älskar det jag gör!