Ducit Innovation AB, Tel 0733–16 96 08, petra.ahl@ducitinnovation.se

Nyheter och Blogg

Innovationsdag och Öppet hus

Första veckan i det nya kontoret på Företagscentrum avrundades med deltagande på Innovationsdagen i Jokkmokk på torsdag samt Öppet hus och tårtfika hos Ducit Innovation på fredag.

Innovationsdagen som anordnades av North Business Arena bjöd på ett informativt och inspirerande program med presentationer från Almi, LTU Business, Idéplatsen och Coompanion. Det var också många innovationsinspiratörer som fick kliva fram och berätta om sina innovationer. Vi fick bland annat lyssna till Ola Fridenborg på Hästappen, Kjell Degerman på Adviva 100 och Margareta Mathiasson som har en fantastisk produktidé i sitt stickskydd för kanyler som används inom vården. Lapland Vuollerim lyftes också som ett positivt exempel i hur man kan samarbeta för att lyfta en hel bygd. Vi ser framemot att lära oss ännu mer om crowdsourcing och crowdfunding på Crowdsourcing Week som planeras i Vuollerim i mars 2017.

Öppet Hus hos Ducit Innovation på Företagscentrum hölls på fredag. Det blev en trevlig eftermiddag där uppstarten och inflyttningen i det nya kontoret firades med tårta. Tack till alla som var med och firade!

Foto: Veronica Köhler

IMG_1679_redigeradIMG_1659_redigerad